Marlous Oosting is geboren in Assen op 11 juli 1988. 

Als kind wist Marlous al dat ze zangeres wilde worden en denkt daar na vele jaren nog steeds het zelfde over 

Als 10 jarige begon Marlous al fanatiek te zingen in een kinderkoor. In de jaren die volgden probeerde ze zoveel mogelijk ervaring op te doen en trad op met open dagen, schoolfeesten enz. 

Ze bleef zich ontwikkelen qua zang en probeerde zich te oriënteren in de muziekwereld. Ze was veel bezig met netwerken, mensen vinden die haar konden steunen en die in haar geloven. 

Door aan het programma Idols op rtl4 mee te doen, heeft Marlous veel mensen wakker geschud door haar grappige en lekkere brutale uitspraken tegenover Henkjan Smits! Hiermee heeft ze nog in een blad gestaan, genaamd IN. Daarin stond hoe Marlous de jury heeft overtuigd van haar kunnen in het programma Idols. Ze werd in datzelfde blad een Katja look-a-like genoemd. 

Marlous is destijds in aanraking gekomen met mensen die haar wilden en konden helpen aan een eigen nummer. De titel van dit liedje is “Als Hij ’s Nachts Piano Speelt”. Deze scoorde hoog en werd goed gedraaid op de radiostations. 

Na dit nummer heeft Marlous in 2007 weer een single uitgebracht, getiteld “Jij Alleen Jij”. Dit nummer is geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten en Adriaan Hoes. De single “jij alleen jij” resulteerde een hoge notering in de mega top 100, notering 67.

In 2010 heeft ze getekend bij (Entertainment AM Group B.V) waar ze de single “Ik spreid nu mijn vleugels ” mee heeft gemaakt. Met deze single heeft ze in het progamma life4you gestaan van Carlo en Irene op RTL4. En wederom wist ze weer een hoge notering te behalen in de Mega Top 100.

Ook in dit jaar werd Marlous voorgedragen door Corry Konings voor het Nationale Songfestival. Na een moeizame start van de samenwerking tussen Marlous en Corry Konings vormden zij uiteindelijk een hecht team, wat resulteerde in een prachtige uitvoering van het nummer, “Shalalie shalala ik ben verliefd”. Door de vele commotie over de ruzie en het liedje heeft Marlous in veel tijdschriften en kranten gestaan, ze was veel in het nieuws op tv. Uiteindelijk won Sieneke het Nationale songfestival. 

Na deze mooie ervaring bracht Marlous samen met haar huidige management (Entertainment AM Group B.V) de single “Je zeurt te veel” uit, bij deze studio opname kwam SBS 6 een showflits opnemen voor het programma Shownieuws! Verder heeft ze toen met de single in verschillende Landelijke Tv programma’s gestaan, O.A in de (Vrijdag avond show) van Paul de Leeuw en Filemond, (De diva’s draaien door) van Patty, Tatiana en Patricia op RTL 4, SBS6 shownieuws, Muziek programma Tros, en vele andere Tv programma’s.

De grootste fan van Marlous is wellicht zanger Rinus. Tijdens de carnaval 2010 werd het nummer “Hey Marlous, ik wil met je onder de douche” ontzettend vaak gedraaid door de Dj’s. In dit nummer bracht Rinus een welgemeende ode aan zijn idol. 

Marlous heeft in 2011 haar aller eerste Album getiteld “Ik voel me goed” uitgebracht. Dit debuutalbum stond wekenlang in de Album Top 100 en ging als een speer, de instores bij de Mediamarkt en freerecordsshops liepen storm. Enkele maanden later kwam ze alweer met haar tweede album “Verslaafd Aan Muziek”.

De afgelopen maanden heeft Marlous niet stilgezeten. Ze benaderde hit-producer Kees Tel (bekend van o.a. René Schuurmans, Gerard Joling en Jody Bernal) met een spectaculaire nieuwe single “Verboden Liefde” als resultaat, waarvoor ze zelf de tekst schreef. Kosten noch moeite zijn gespaard en Marlous heeft dan ook een fantastische videoclip opgenomen voor “Verboden Liefde”.Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous’ mooie en opvallende verschijningen en regelrechte hits op YouTube. 

Op dit moment is Marlous alweer bezig met de release van haar volgende nieuwe single. Ook dit liedje is geschreven zijn door Marlous zelf.

Marlous mag zich rekenen tot een nieuwe, veelbelovende lichting Dutch Artists die een frisse wind laten waaien in de Nederlandse Entertaiment wereld.